Doe mee met de Junior Inktspotprijs

28 januari 2016
http://persmuseum.nl/mee-junior-inktspotprijs/

Bas van der Schot "Club Med", 27 april 2015

U wilt leerlingen iets leren over politiek. U wilt iets doen met nieuwsbronnen, en ze wat mediawijzer maken. Ze iets vertellen over hoe ons land werkt en welke waarden belangrijk zijn, met name de vrijheid van meningsuiting.

Dat kan door met uw klas mee te doen met de verkiezing van de Junior Inktspotprijs!
De Junior Inktspotprijs (JIp) is het kleine broertje van de Inktspotprijs die wordt uitgereikt aan de tekenaar van de beste politieke tekening van het afgelopen politiek jaar. De Junior Inktspotprijs wordt gekozen door leerlingen van het voortgezet onderwijs en uitgereikt in het Persmuseum op donderdag 7 april 2016.

Hoe werkt dat praktisch?

Beoordeling Junior Inktspot prijsVoor € 60,- krijgt u het JIp-lespakket waar de hele school mee aan de slag kan. Het bestaat uit kleurenprints van de politieke tekeningen die de leerlingen mogen beoordelen en verder alle benodigde informatie, waaronder een beoordelingsformulier dat zo vaak mag worden gekopieerd als nodig is. De prints kunnen in de klas worden beoordeeld of worden opgehangen in bijvoorbeeld de kantine. De voorbereiding en het beoordelen van de tekeningen kost ongeveer een lesuur.

De ingevulde formulieren kunt u kosteloos aan het Persmuseum versturen om te worden meegewogen in de telling. De deadline hiervoor is maandag 28 maart 2016.

Voor meer informatie of bestellen:
020 692 8810
info@persmuseum.nl
Meer informatie