Vrienden

foto-vrienden

Het Persmuseum verdient de steun van iedereen die – beroepsmatig of uit interesse – het vastleggen en bewaren van de geschiedenis van de pers van groot belang vindt. Dat gaat van exemplaren en voorwerpen uit de begintijd van de krant tot de nieuwste digitale snufjes.

Die steun kan simpel: word Vriend van het Persmuseum. De Stichting Vrienden van het Persmuseum heeft tot doel geld bijeen te garen dat bijzondere aanwinsten voor het museum mogelijk maakt, en in het algemeen de pershistorie breed onder de aandacht te brengen. Daarvoor geven we de Persmus uit via e-mail, maar voor wie dat liever wil is de Persmus ook in geprinte vorm te verkrijgen.

Word Vriend!

Vriend worden is heel eenvoudig: voor 25 euro per jaar bent u het al. U krijgt ook wat terug: gratis naar het Persmuseum, uitnodigingen voor openingen en speciale activiteiten, tien procent korting op uitgaven van het museum, en uiteraard de Persmus in uw mailbox.
Meer bijdragen kan natuurlijk ook. Voor 50 euro per jaar krijgt u extra een gratis publicatie. En met eenmalig 500 euro bent u voor uw hele leven Vriend van het Persmuseum.

Het aanvraagformulier vindt u hieronder.

Bedrijven kunnen BedrijfsVriend worden. Bel het Persmuseum voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wilt u liever een (eenmalige) donatie doen zonder Vriend te worden? Dat kan! Kijk op de pagina schenkingen voor de mogelijkheden.

Word Vriend van het Persmuseum